Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Militariabeurs

12 oktober 2019 @ 09:00 - 12:00

€3,

De beurs is makkkelijk te bereiken en beschikt over een grote parkeerplaats (gratis parkeren). Op locatie is een kantine aanwezig voor koffie/thee en een kleine warme hap. De kantine is geopend vanaf 08.30 uur tot 13.00 uur. Er is voldoende zitgelegenheid om onder het genot van een drankje bij te praten over onze hobby.
Het is een particulier initiatief om deze beurs voor noord en oost Nederland aan te bieden.
De militaria- en uniformberoepenbeurs heeft geen binding met het Nationaal Socialisme en de ideologie van het Derde Rijk. De militaria- en uniformberoepenbeurs heeft geen politieke en/of andere motieven, en wil vanuit historisch oogpunt militaria beschikbaar stellen aan musea en verzamelaars.
Tijdens het bezoek aan de beurs kunt u geconfronteerd worden met mogelijk aanstootgevende symbolen uit de tweede wereldoorlog. Deze dienen voor geschiedkundig onderzoek en als verzamelobject met historische waarde voor verzamelaars en musea.
Antieke wapens en volgens de wet onklaar gemaakte wapens zijn toegestaan. Verlofplichtige vuurwapens en/of scherpe munitie zijn niet toegestaan!!

Militariabeurs

Gegevens

Datum:
12 oktober 2019
Tijd:
09:00 - 12:00
Kosten:
€3,
Website:
https://www.militariabeurs.info/

Organisator

Gerrit Bosch
E-mail:
info@militariabeurs.info
Website:
https://www.militariabeurs.info/Home/

Locatie

MFC Aperloo
Stadsweg 27
’t Harde, Gelderland 8084 PH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0525-651764
Website:
mfcaperloo.nl